Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Garsónka na predaj

Ulica: Rovinka
Obec: Rovinka
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Garsónka

Popis nehnuteľnosti

L&P reality, pobočka Senec Vám ponúka na predaj garsónku v novostavbe v obci Rovinka. Ide o kombinovanú stavbu z tehly a panelu s komplet zateplením. Kolaudácia sa uskutočnila v roku 2015. Obytná plocha garsónky je 20,5 m2. Nachádza sa na druhom poschodí s výťahom.


Dispozícia a zariadenie bytu:
Dispozícia garsónky pozostáva zo zariadenej kuchyne, obývacej/spacej miestnosti a kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Nachádzajú sa tam plastové okná so sieťkou proti hmyzu. Predáva sa komplet zariadená.

Kúrenie na byte je zabezpečené podlahovým kúrením s termostatom. V garsónke je zabezpečená WIFI sieť.

Lokalita:
Rovinka je blízko hlavného mesta Bratislava a to len 3,5km. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - školy (materské, základné), potraviny, lekáreň, samozrejme reštaurácie, nákupné centrum CITY PARK, kaviarne, ihriská, pošta...V obci je možnosť využitia autobusovej dopravy. Milovníci športu si tiež prídu na svoje vďaka obklopenej prírode s jazerami. B lízkosti garsónky sa nachádzajú potraviny BILLA a drogéria DM.

Výhodou tejto garsónky je lokalita, je to tiché prostredie v ktorom sa v blízkej budúcnosti bude stavať hneď vedľa bytového domu park plný stromov a zelene.

Mesačné náklady sú vo výške cca 110 eur 2 osoby.

KONTAKT: Mgr. Paula Pluhárová, tel. č. 0949 073 378.

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
20.5 m2
Úžitková plocha:
20.5 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Pluhárová Paula Mgr.

Pluhárová Paula Mgr.

maklér

  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti