Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

4 izbový rodinný dom na predaj

Ulica: Hrubá Borša
Obec: Hrubá Borša
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

L&P reality, pobočka Senec Vám ponúka na predaj moderný 4 izový rodinný dom v kľudnej lokalite. Ide o dvojpodlažný rodinný dom o úžitkovej ploche 124,36 m² (variant B: 138,84 m²) sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Green Resort – Hrubá Borša. S pozemkom o rozlohe 350 m² (variant B: 275 m²) získate ideálnu kombináciu priestrannosti a pohodlia.

Lokálne výhody obce Hrubá Borša:
Hrubá Borša je obľúbená a dynamicky sa rozvíjajúca obec, ktorá ponúka pokojné bývanie v prírodnom prostredí a zároveň skvelú dostupnosť do väčších miest. V obci sa nachádza Green Resort Golf Club, ktorý prináša možnosti aktívneho oddychu, vrátane golfu a relaxu pri vode. Okrem toho tu nájdete krásne cyklotrasy a priestory na prechádzky.
Pre rodiny s deťmi je obec ideálna svojou blízkosťou k školám a škôlkam, a taktiež dobrou občianskou vybavenosťou. 
- Senec: len 10 minút autom, kde nájdete všetky potrebné služby, obchody, školy, zdravotnícke zariadenia a populárne Senecké jazerá.
- Bratislava: vzdialená 35 minút autom (35 km), ideálna pre dochádzajúcich do hlavného mesta.

Prémiové technológie pre pohodlie a úspory:
Dom je vybavený moderným francúzskym tepelným čerpadlom značky DeDietrich a podlahovým kúrením REHAU, ktoré vám umožnia cez smart reguláciu jednoducho nastaviť ideálnu teplotu priamo z mobilu. To znamená mesačné náklady na vykurovanie a teplú vodu okolo 55 EUR! Ročné úspory v porovnaní s klasickými riešeniami môžu dosiahnuť až 2 000 EUR.

Stropné chladenie predstavuje modernú alternatívu ku klasickej klimatizácii, ktorá vám zabezpečí rovnomerný a prirodzený chlad bez prievanu a náhlych nárazov studeného vzduchu. Vďaka napojeniu na tepelné čerpadlo, ktoré zabezpečuje vykurovanie v zime a chladenie v lete, budete mať príjemné teploty po celý rok a zároveň nižšie náklady na energie. Na rozdiel od klasickej klimatizácie, stropné chladenie eliminuje riziko prechladnutia či stuhnutých svalov, pretože chladiaci efekt je jemný a rovnomerný. Tento systém je navyše úplne skrytý v strope, takže nenaruší vzhľad vášho interiéru. Je to ideálne riešenie pre rodiny, ktoré hľadajú zdravší a estetickejší spôsob regulácie teploty v dome.

Premyslená dispozícia:
Tento rodinný dom je rozdelený na dennú a nočnú časť tak, aby poskytoval maximálne pohodlie. Denná časť na prízemí je ako živé centrum domácnosti – veľkorysá kuchyňa spojená s priestrannou obývacou izbou je ideálna na rodinné stretnutia a oddych. Nechýba ani praktická komora, samostatné WC a technická miestnosť. Nočná časť na poschodí je vaším útočiskom pokoja, s tromi nepriechodnými izbami a kúpeľňou, kde si každý člen rodiny nájde svoj priestor na odpočinok a regeneráciu. V manželskej izbe na poschodí sa nachádza šatník.

Materiály a kvalita:
Dom je postavený z prémiových materiálov, ako napríklad brúsená tehla Leier a izolácia Isover, ktorá spolu s hydroizolačnou fóliou Bauder na plochej streche zabezpečí dlhodobú ochranu a úsporu energie.

Cena:
Dom je k dispozícii v stave „holodom“. Cena zahŕňa všetky poplatky za predaj a prevod nehnuteľnosti. V dome sú inžinierske siete: voda, elektrina, stropné chladenie, optický internet, predpríprava na alarm, predpríprava na exteriérové žalúzie, septik.  
• Varianty A (124,36 m², pozemok 350 m²): 270 000 €
• Varianty B (138,84 m², pozemok 275 m²): 285 000 €
Nenechajte si ujsť príležitosť bývať v štýlovom dome, ktorý kombinuje moderné technológie, úspory a zdravé bývanie v pokojnej a vyhľadávanej lokalite. V prípade záujmu a otázok ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

KONTAKT: Mgr. Paula Pluhárová, tel. č. 0949 073 378.

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
138.84 m2
Úžitková plocha:
124.36 m2
Plocha pozemku:
275 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Pluhárová Paula Mgr.

Pluhárová Paula Mgr.

maklér

  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti