Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Prenájom 1,5 izb.byt,Ružinov časť Trnávka.

Rezervované
Ulica: Trnávka
Mestská časť: Trnávka
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners,pobočka Bratislava,0949426 579 maklér

1,5 izb.byt vhodný  pre 1x osoba, pár,cudzinci áno, zvieratko nie, fajčiar nie.

PONÚKAME prenájom 1,5 izbového samostatného priestranného bytu.Byt je zariadený skromnejšie.Byt je zapísaný v katastri nehnuteľností  ako 1,5.izb byt,ktorý je súčasťou domu.Má zvlášť vchod. Vchodové dvere,predsieň,uzamykateľné bytové dvere,kuchyňu spojenú  s obývačkou, spálňu s rozkladacou  širokou pohovkou,kúpeľňa je velka. Okná sú situované do dvora, nepreniká priame silné svetlo.Môže sa považovať za príjemný apartmán.Nachádza sa v tichej ulici,dostupnosť MHD je 3 min pešo. 

Byt je vhodný aj ako kvalitnejšia náhrada ubytovne alebo štartovacie bývanie na preklenutie ťažšieho obdobia lebo je kľud a tichá ulica.

Právny servis zabezpečuje L&P reality s.r.o. Provízia je hradená v plnom rozsahu nájomcom.Pranajímateľ rozhoduje o výbere nájomcu. Prenajímateľovi sa hradí po podpise nájomnej zmluvy na účet 1x600Eur,1x 600eur vratná zábezpeka. Provízia RK sa hradí 1x600 eur.

Nehnuteľnosť sa prenajíma  okamžite,obhliadka a podpis zmluvy sú možné ihneď. Leaders&Partners realitná kancelária, 0949426 579 maklér. 

 

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
58 m2
Úžitková plocha:
58 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Kotáseková Mária

Kotáseková Mária

maklér

  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti