Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Na predaj útulná chata v chatovej oblasti Sokolské chaty

Ulica: Sokolské chaty
Obec: Buková
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na predaj krásnu novostavbu drevenej chaty s vlastným pozemkom v rekreačnej oblasti Sokolské chaty

Chata sa rozprestiera na pozemku s celkovou rozlohou 145m2 z čoho zastavaná plocha chaty je 23m2. Veľkou výhodou je priamo pozemok , ktorý je v osobnom vlastníctve majiteľa. Chata bola dokončená minulý rok takže je čistá , vynovená a pripravená na budúceho majiteľa. Chata je postavená z dreva , okná a dvere sú plastové , podlaha je drevená. Ďalej sa na pozemku nachádza drevený altánok kde si môžeme príjemne posedieť napríklad pri kávičke , raňajkách alebo aj pri grilovačke.  

Dispozične chata pozostáva z malej chodbičky s odkladom na obuv, kuchynka s chladničkou a gaučovým posedením , kúpeľňa s chemickým WC a malým umývadlom, spálňa alebo obývacia časť s TV a posteľou a hore po schodoch je priestor na spanie, ktorá môže slúžiť aj ako hosťovská časť. V chate sa nachádza ešte pivničná časť so vstupom z vonku.

Chata je napojená na elektrinu. Vodu si chatári chodia naberať do prameňa , ktorý sa nachádza priamo v areáli Sokolských chát . Voda je každoročne kontrolovaná. Vykurovanie je na elektriku formou elektrického konvektoru.

Cesta ku chate je spevnená a nie je žiadny problém sa dostať ku chate priamo autom. Pri chate je predpripravené parkovacie miesto na jedno auto. V prípade návštevy sa dá ešte zaparkovať kúsok od chaty.

Pýchou chatovej oblasti je krásna a malebná príroda , ktorá sa nachádza všade na vôkol. Okolie chaty nám ponúka rôzne športové aktivity v podobe turistiky , cykloturistiky a hubárčenia.  Kúsok od chaty sa nachádza krčma s dobrým pivkom a posedením , ktorá je hlavne využívaná v teplejších mesiacoch. Taktiež sa kúsok od chaty nachádza aj malé futbalové ihrisko , kde si chatári pravidelne chodia zahrať futbal. Susedia sú veľmi milí a priateľskí. Najbližší obchod sa nachádza v obci Buková. Okresné mesto Senica ako aj krajské mesto Trnava sú od chaty vzdialené približne 28km.

Chata je kúpou voľná a pripravená pre budúceho majiteľa. Chata sa predáva čiastočne zariadená.

Cena nehnuteľnosti je 46 000€ vrátane provízie pre realitnú kanceláriu.

Provízia zahŕňa:
*kompletný právny servis
*vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom
*uhradenie katastrálneho poplatku
*vklad kúpnych zmlúv
*vyhotovenie preberacieho protokolu
*odovzdanie nehnuteľnosti
*odhlásenie/prihlásenie
*klientom sme k dispozícii 7 dní v týždni

Kontakt na makléra:
jakub.krc@lpreality.sk
0918594880

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Informatívna úverová kalkulačka

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
145 m2
Úžitková plocha:
23 m2
Počet izieb:
2
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
drevostavba

Pozrieť na mape

Maklér

Krč Jakub

Krč Jakub

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti