Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom štýlový rodinný dom po úplnej rekonštrukcii v starej časti maďarskej obce Rajka. 

Dom nachádzajúci sa na pozemku s rozlohou 900 m2 má 6 izieb.

Dispozícia domu:

Prízemie:  spálňa, detská izba, priestranná obývačka, lodžia - letná izba, kuchyňa, kúpelňa s vaňou a umývadlom a toaletou (+možnosť umiestnenia práčky).

Podkrovie: dve podkrovné izby a malá povala orientovaná na sever, slúžiaca napríklad na sušenie klobás na Vianoce, kúpeľňa s priestranným sprchovým kútom, umývadlom a wc s integrovaným bidetom (+možnosť umiestnenia práčky/sušičky).

Dom sa nachádza na krásnom pozemku, s perfektne vyladenou pokojovou časťou záhrady na relax a oddychovanie so závlahou. Tu sa práve nachádza čarovná letná kuchyňa vytvorená v tradičnom štýle s funkčnou dobovou pecou typu "Donga", murovaným šparheltom, s prívodom teplej-studenej vody aj odpadom.

Dom je kompletne zrekonštruovaný, má nové plastové okná s dvojsklom, strecha je komplet nová s červenými škridlami. Vnútorné nátery sú biele, v kuchyni umývateľné.

V predsieni, kuchyni a obývačke sú znížené stropy s efektnými modulmi s LED žiarovkami.

V predsieni sú 2 vstavané skrine.

Kuchyňa je komplet nová, zariadená spotrebičmi- umývačka riadu Bosh, plynová varná doska Bosh, vstavaná el. rúra Bosch, chladnička Samsung, mikrovlnná rúra LG.

V obývačke je vstavaná RTV skriňa, sú tam zrenovované krásne dubové parkety.

Z obývačky a kuchyne je vstup do novej lodžie, alebo tzv. letnej izby, ktorá má izolované okná zo všetkých strán a výhľad na celú južnú záhradu. Perfektné miesto na relax, čítanie...

Spálňa má zrenovované krásne dubové parkety, je tam kovová štýlová posteľ, komoda, zrkadlo.

Detská izba je krásna svetlá s novou plávajúcou podlahou.

V kúpeľni na prízemí ktorá je komplet zrenovovaná je vaňa 180cm s toaletou, a nová práčka LG.

Podkrovie je komplet nové s dvoma krásnymi priestrannými, svetlými izbami a novou kúpeľnou so sprchovým kútom. Obe izby majú balkón, jeden s výhľadom na predzáhradku Sever, druhá na krásnu Južnú Slnečnú stranu a záhradu.

V celom dome je štrukturvaná kabeláž Cat5E, rozvod koaxu na satelit, na podkrový wifi.

Pozemok ďalej dopĺňa krásna úžitková záhrada s možným fóliovníkom a množstvom dospelých ovocných stromov, ako marhuľa, jablone, hruška, slivka, broskyňa, ale aj viničom (červený Zweigelt) taktiež so závlahou, s perfektnou úrodnou pôdou, pravidelne doplňovanou hnojom z kompostu.

Na konci pozemku sa nachádza garáž pre jedno auto.

Dom je čiastočne podpivničený, v úplne zrekonštruovanej pivnici je aj nová kotolňa s novým kondenzačným kotlom Bosch s ústredným kúrením na zemný plyn, ale môžete si zakúriť aj s drevom v kotly na tuhe palivo. V pivnici je aj čerpadlo na studňu s pitnou vodou s rozvodmi aj do záhrady na točky a automatickú programovateľnú závlahu.

Vpredu pred domom je možné parkovať na ulici. Parkovacie miesto je dostatočné pre 3 autá.

Vlaková stanica je vzdialená 1km, 12min peši. Vlak jazdí pravidelne každé 2 hod. (od 5oo do 8oo každú hodinu) na Železničnú stanicu Bratislava-Petržalka, resp. BA-N.Mesto, Rusovce. https://predaj.zssk.sk/search

Vzadnej časti pozemku je menšia hospodárska budova.

Garáž nachádzajúca sa na pozemku je dostupná zo zadnej ulice, vhodná pre jedno auto s možnosťou 380V.

V záhradnej časti sa nachádza aj ďalšia pivnička napr. na uskladnenie zeleniny alebo ovocia.

Náklady na energie sú v priemere 150eur za mesiac.

Stará časť obce Rajka je sa nachádza cca 5 km od Rusoviec. Je tichá, nepreplnená, kľudná s výbornými susedmi, tak pol na pol pôvodní obyvatelia so Slovákmi. Blízko dostupná na pešiu chôdzu škôlka, potraviny, kostol, pizzeria, futbalové ihrisko, fitko, farma s možnosťou jazdenia na koňoch. Kopec možností na prechádzku v okolitých lesoch, poliach, blízko je aj "hrádza" vhodná na bicyklovanie, korčuľovanie. V sezóne je aj možnosť samozberu jahôd.

Ak hľadáte relax a športové aktivity 2,5km je vzdialená hrádza, kde sa múžete korčuľovať prípadne bicyklovať .  6,4km od domu sa nachádza areál Divoká voda, alebo Veľké Čunovské jazero, alebo na 20km Kompa Vojka nad Dunajom. Krásna štýlová tradičná reštaurácia Sári Csárda je vzdialená 20km, 9 jamkové Golf Dunakility Princess Palace & Golf, termálne kúpalisko a vodný svet s kempom Lipót, taktiež termálne kúpalisko v okresnom meste Mosonmagyaróvár. a mnoho ďalších...

Cena: 1700€/mes. plus 200€ energie.

Pri podpise zmluvy je nutné uhradiť nájomné za 2 mesiace vopred, depozit v hodnote 1mesačného nájmu, províziu pre RK vo výške 800€.

Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s maklérom. KONTAKT : Katarína Hudáková 0910 700 704

Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : https://lpreality.sk

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2445

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
400 m2
Úžitková plocha:
350 m2
Plocha pozemku:
900 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Garáž:
áno
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Hudáková Katarína, PaedDr

Hudáková Katarína, PaedDr

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Magyar
narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti