Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

sk en

Predaj krásna záhrada pri Zlatých pieskoch

112 320 €
cena je vrátane provízie RK
Ulica: Mokráň Záhon
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady
Iné:

Popis nehnuteľnosti

Jedná sa o  krásnu relaxačnú záhradu v blízkosti Zlatých pieskov - v záhradkárskej osade Mokráň Záhon so záhradnou chatkou - dreveným domčekom.

Záhrada je prístupná autom cez elektrické brány buď od Staviteľskej ulice alebo od Ikei. Parkovanie je možneé priamo pred vchodom. Záhrada je určená na rekreáciu, tvorbu  a pestovanie užitkových či okrasných plodín.

Je premyslene vytvorená záhradným architektom pre jej maximálne využitie a v každom mesiaci roka okrem zimy kvitnú iné druhy rastlín. V záhrade rastú výnimočné ruže, magnólia, moruša, pivonka, zvončeky, ľalie, rôzne trvalky pre motýle, tulipány, narcisy, bylinky, orgován atď..

Rozloha je 257 m2, na pozemku sa nachádza elektrina a úžitková voda, o uličku ďalej v strede pozemku je k dispozícii studňa s pitnou vodou.

Pozemok sa nachádza v súkromnom vlastníctve jedného majiteľa bez tiarch, k dispozícii ihneď.

Pozemok je oplotený a poskytuje úplné súkromie, romantický drevený záhradný domček 3x3 m so zariadenou kuchynkou s chladničkou, elektrickou varnou doskou, chladničkou a s povaľou, veľký altánok s dreveným sedením, drevená hojdačka, grilovací kozub zhotovený na mieru, klasický vonkajší drevený záchod šikovne schovaný v rohu pozemku, záhradná búda na náradie, komplet náradie na obhospodarovanie záhrady - batériová kosačku, píla, polievacie zariadenie... Stačí prísť a ihneď si môžete užívať súkromie a prírodu, kvitnúce rastliny v každom ročnom období a bylinkovú záhradu či záhradnú sprchu, a hoci ste v meste so všetkými vymoženosťami, máte pocit, že ste na dovolenke po celý rok. Pešo 10 minút, na bicykli 2 minúty a ste na Zlatých pieskoch pri Lodenici.

Platby: Platí sa raz ročne poplatok fondu záhradkárskej osady 60 eur za úžitkovú a pitnú vodu a starostlivosť o verejný priestor, združenie tiež organizuje brigády a komunitné akcie, náklad na elektrinu je 8 eur mesačne. Miesto je skvelé pre deti aj štvornohých miláčikov, či pre tvorbu umelcov, grilovacie či rodinné oslavy, alebo ako únik do rozprávkového ticha záhradnej osady, kde všetko rastie a voní a vítajú vás vtáčiky, včielky a ježkovia. Možnosť celoročného bývania v podobe: malý dom, chata, mobilný dom, kontajner. Na skok od Ikea, Avion, OC Korzo, Lidl. V tejto menšej osade nájdete záhradkárov, ale aj celoročne bývajúcich, je tu aj súkromná materská škôlka.

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

 

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
257 m2
Plocha pozemku:
257 m2
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Kotásek Fabian

Kotásek Fabian

maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti